Ρ31L 2:1 αντλία μεταφοράς υγρών

New

Η Αντλία Ρ31L 2:1 με μακρύ έμβολο 1 μέτρου και διάμετρο 35mm είναι κατάλληλη για μεταφορά ή μετάγγιση υλικών απο βαρέλι 200 λίτρων.

More details

1 Item

1 178,00 € tax incl.

More info

Η Αντλία Ρ31L 2:1 με μακρύ έμβολο 1 μέτρου και διάμετρο 35mm είναι κατάλληλη για μεταφορά ή μετάγγιση υλικών απο βαρέλι 200 λίτρων.

Οι πνευματικές - πνευμονικές αντλίες μεταφοράς υλικών με κινητήρα πεπιεσμένου αέρα που κινεί το έμβολο κάθετα από πάνω προς τα
κάτω και αντίστροφα. Το προϊόν αναρροφάται από το κάτω αντλίας και μεταφέρονται προς την έξοδο.
Η δομή της "μονάδας άντλησης» (βαλβίδα αναρρόφησης, αντλία εμβόλου, φλάντζες σφραγίδα υλικό) επιτρέπει την παροχή των
υλικό, όταν το έμβολο είναι στην αύξουσα ή φθίνουσα φάση και σχετικά με τον αριθμό των κύκλων που ολοκληρώνει (ο κύκλος είναι η πλήρης διαδρομή του εμβόλου και στις δύο κατευθύνσεις).


*Όλες οι αντλίες μεταφοράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αντλίες βαφής με τη προσαρμογή του κατάλληλου κιτ με πιστόλι και λάστιχο βαφής


*Το μέγεθος του εμβόλου είναι σε 2 μεγέθη - Μεγάλο & Μικρό - ανάλογα τη χρήση .Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας !!


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΟΦΟΡΩΝ ΑΝΤΛΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΛΙΚΩΝ
- Λειτουργεί με αέρα

- Εξαιρετική αντίσταση σε τριβή και διάβρωση

- Ρύθμιση παροχής υλικού

- Μεταφορά υλικών πολύ υψηλού ιξώδους

- Εύκολες στη χρήση

- Έχει την iκανότητα να διαχειρίζεται τις εφαρμογές που πηγαίνουν από το πέρασμα των διαβρωτικών υγρών με εκείνη των υγρών καθαρισμού. H σταθερή ισορροπίας σε ένα ευρύ φάσμα του ιξώδους μειώνουν την πτώση της πίεσης κατά τη διάρκεια της διαδρομής - παροχής του υλικού.

ΥΛΙΚΑ: Χρώματα νερού και διαλύτου, Θιξοτροπικά, Ελαστομερή, Εποξειδικά, Μη λειαντικά, Πυράντοχα, Ρητίνες, Κόλλες, Σιλικόνες, Γράσο, Λιπαντικά, Λάδια, Βενζίνη, Σφραγιστικά, Σιλικόνης, Μελάνια, Στόκοι, Κόλλες, Λιπαντικά, Χρώματα, Ρητίνη, Διαλυτικά και γενικά υλικά με χαμηλό έως και πολύ υψηλό ιξώδες

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ρ31

Ακτίνα 2:1
Μέγιστη ροή υλικού 10 L/Λεπτό
Παροχή αέρα 3-12 bar
c.c Κύκλοι 100

Επιλέξτε αν θέλετε την απλή ή την ανοξείδωτη έκδοση της Ρ33

Reviews

 • Content
 • Write a review

  Pneumatic pump GAMA 2,25: 1

  Pneumatic pump GAMA 2,25: 1

  Pneumatic barrel 200lt pump GAMA 2,25: 1 for ISO & POLY products

  Write a review

  Related Products