Βάση πλάστης TCP01N - RIGO

000016

Νέο

Ανατομική στήριξη για μεταφορά στον ώμο  με δοχείο 6λτ και πιστόλι βαφής MAF1 που συνδέεται με τη τουρμπίνα και το δοχείο των 6λτ.

Πληροφορίες

3 Αντικείμενα

347,20 € με φ.π.α.

Πληροφορίες

 

   
Βάση πλάτης TCP01N

Ανατομική στήριξη για μεταφορά στον ώμο  με δοχείο 6λτ και πιστόλι βαφής MAF1 που συνδέεται με τη τουρμπίνα και το δοχείο των 6λτ. Ειδική μεταλλική βάση που προσαρμόζει εύκολα σε κάθε πλάτη, με ανατομικούς ιμάντες. Στη μεταλλική βάση τοποθετούμε τη τουρμπίνα TMR80 ή TMR140. Εύκολο και πρακτικό σύστημα βαφής με όλα τα πλεονεκτήματα της βαφής με θερμό αέρα για μεγάλο όγκο δουλειάς. Κατάλληλο για την οικοδομή για εξωτερική αλλά και εσωτερική βαφή ,ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές κ.α . Το δοχείο είναι κατάλληλο για χρώματα νερού

Τι είναι το HVLP

Σύστημα βαφής που μπορεί να παρέχει ένα υψηλό όγκο αέρα σε χαμηλή πίεση (HVLP). Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική πρακτικότητα, την ευελιξία και την απλότητα της χρήσης. Ο ρυθμός ροής του αέρα μπορεί να ρυθμίζεται από πολύ χαμηλή έως πολύ υψηλή ταχύτητα . Βάφετε σε ένα υψηλό ποσοστό ταχύτητας , με μεγάλη ακρίβεια και ασφάλεια, μειώνοντας το κόστος και την προστασία του περιβάλλοντος με περιορισμένο υπερψεκασμό (πάχνη). Επιπλέον, ο εξοπλισμός μπορεί να παράγει ζεστό και ξηρό αέρα (με τη μείωση της σχετικής υγρασίας από 40% κατά μέσο όρο). Όλα αυτά με τη καλύτερη και ταχύτερη διαδικασία στεγνώματος του υλικού.

Κριτικές

 • Content
 • Γράψτε μια κριτική

  Βάση VPA

  Βάση VPA

  Νέα κασετίνα εργαλείων απο τη RIGO ! Κρατήστε σε μια πρακτική θήκη όλα τα παρελκόμενα της RIGO όπως μπεκ, καπάκια, είδη καθαρισμού κ.α στην ειδικά διαμορφωμένη βάση τουρμπίνας VPA.

  Γράψτε μια κριτική

  Αξεσουάρ για αυτό το προιόν

  Related Products