Τεχνολογία M-TEC

Μηχανήματα έτοιμου κονιάματος


SPEEDY MPΤο Speedy MP είναι ένα κοχλιοφόρο μηχάνημα μικρό σε όγκο, ελαφρύ και εύχρηστο με ανοξείδωτο δοχείο 30 λίτρων. Kατάλληλο για ψεκασμό υλικών όπως τσιμεντοειδή, κόλλες, θερμοπρόσοψης, διακοσμητικά, γύψο, στόκο, υλικά με ίνες κτλ με χαμηλό έως και υψηλό ιξώδες με κοκκομετρία από 0 έως 2 mm .


Περισσότερες πληροφορίες:


P20Το P20 είναι ένα κοχλιοφόρο μηχάνημα μικρό σε όγκο, ελαφρύ και εύχρηστο με ανοξείδωτο δοχείο 50 λίτρων. Κατάλληλο για ψεκασμό υλικών όπως τσιμεντοειδή, κόλλες, θερμοπρόσοψης, διακοσμητικά, γύψο, στόκο, υλικά με ίνες κτλ με χαμηλό έως και υψηλό ιξώδες με κοκκομετρία έως 4 mm .


Περισσότερες πληροφορίες:


P25
Η αντλία P25 διαθέτει ισχυρό κινητήρα 5.5kW. Κατάλληλο για την άντληση τσιμεντοκονία, συνθετικών ρητινών και πυριτικών εδαφών, συγκολλητικών και ενισχυτικών κονιαμάτων, υλικών πλήρωσης ή επιστρώσεων με κοκκομετρία έως 5mm.


Περισσότερες πληροφορίες:P50
Το M-TEC P50 είναι μια ισχυρή αντλία κονιάματος για τη μεταφορά όλων των υλικών με μέγιστη κόκκομετρία μέχρι 8 mm. Ως εκ τούτου, η P50 είναι η τέλεια μηχανή για την επεξεργασία κονιαμάτων, σκυροδεμάτων, όπως και αυτοεπιπεδούμενες ενώσεις, επιφάνειες δαπέδων κ.α.Το μοτέρ μπορεί να είναι  από 5,5 kW, 7,5 kW ή 8,3 kW ανάλογα τις ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες:


Μηχανήματα ανάμειξης κονιάματος

M200Η τεχνολογία του M200 αυξάνει την επεξεργασία προϊόντων κονιαμάτων λεπτού στρώματος και επιτρέπει το τέλειο φινίρισμα των γυψοσανίδων ή τελικού στρώματος σοβά, θερμοπρόσοψη κτλ στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Υπερτερεί της χειρωνακτικής εργασία αφού αποδίδει 0,5-2 m² / λεπτό.

Περισσότερες πληροφορίες:

MONO MIX II SCΤο Mono-mix SC είναι μια ειδική έκδοση του Monomix για υλικά φινιρίσματος. Κατάλληλο για την ανάμειξη και ψεκασμό υλικών για λεπτή στρώση σκυροδέματος σε χρήση εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, υλικών όπως τσιμεντοειδή, διακοσμητικά, γύψο, στόκο, υλικά με ίνες κτλ , με κοκκομετρία έως 2mm.

Περισσότερες πληροφορίες:MONO MIXΤο Mono-mix είναι μια συμπαγής, εύχρηστη αντλία μίξης. κατάλληλο για την επεξεργασία και ψεκασμό όλων των ειδών σοβάδων για χρήση είτε εσωτερικού ειτε εξωτερικού χώρου, υλικών όπως τσιμεντοειδή, κόλλες θερμοπρόσοψης, διακοσμητικά, γύψο, στόκο, υλικά με ίνες κτλ , για κόλλες και ενισχυτικό κονίαμα με κοκκομετρία έως 4mm.

Περισσότερες πληροφορίες:
DUO MIXΕξαιρετική ανάμειξη και μεγάλη προσαρμοστικότητα σε μεγάλη ποικιλία υλικών είναι οι βασικές ιδιότητες που προσφέρει το Duomix. Οι λόγοι είναι πολλοί για αυτό το μοναδικό σύστημα διπλής ανάμιξης m-tec μαζί με το κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχή της ανάμειξης - δημιουργούν έναν συνδυασμό που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη αντλία ανάμιξης στην αγορά!

Περισσότερες πληροφορίες:


M280Το Μ280 είναι μια πανίσχυρη αντλία κονιαμάτων πρόσμιξης για μεγάλη ποικιλία υλικών. Οι βασικές ιδιότητες που προσφέρει το Μ280 είναι πολλοί για αυτό το μοναδικό σύστημα διπλής ανάμιξης m-tec μαζί με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχή της ανάμειξης - δημιουργούν έναν συνδυασμό που δεν μπορεί να προσφέρει καμία άλλη αντλία ανάμιξης στην αγορά!

Περισσότερες πληροφορίες:


M330Με την εξέλιξη της τεχνολογία το M330 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας γενιάς αντλιών ανάμιξης. Το "πλεονέκτημα" με αυτή τη νέα τεχνολογία είναι η πιο πρόσφατη κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αρχή ανάμιξης, η οποία επιτρέπει την ανάμειξη του υλικού τέλεια και εξασφαλίζει μόνιμη συνέπεια του υλικού. Αυτό σημαίνει ότι η αντλία δεν χρειάζεται να εκτελέσει πρόσθετες εργασίες ανάμειξης και μπορεί να επικεντρωθεί στην βασική της λειτουργία - την άντληση - ψεκασμό.

Περισσότερες πληροφορίες:

Μίκτες κονιάματος

FlottiΤο mixer Flotti είναι το οικονομικό μοντέλο της M-tec συνεχούς αναμικτήρα και είναι μια έξυπνη εναλλακτική λύση στο τύμπανο ανάμιξης. To mixer Flotti είναι κατάλληλο για πρόσμικτα κονιαμάτων, επιχρίσματα, τοιχοποιία, υλικά θερμοπρόσοψης, σπατουλαριστά, ανακαίνιση με διάμετρο κόκκου έως 4 mm.

Περισσότερες πληροφορίες:

D10Το mixer D10-III είναι το εξελιγμένο μοντέλο της M-tec  D10 που τραβάει την προσοχή όλων λόγω της απλότητας του καθαρισμού και τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ανάμιξης!
Ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου εργοταξίου. Εκτός από την επεξεργασία προϊόντων ξηρού κονιάματος, με διάμετρο κόκκου μέχρι 4 mm, έχει αναπτύξει την τεχνολογία του για λεπτόκοκκα προϊόντα με υψηλό ποσοστό συνθετικών υλικών, όπως κόλλες, σιλικόνη και ινοπλισμένα επισκευαστικά.

Περισσότερες πληροφορίες:

D20Ο αναδευτήρας D20 είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επεξεργασία κονιαμάτων με κοκκομετρία μέχρι 4 mm. Είναι το καλύτερο σε αυτή την κατηγορία και, ανάλογα με το μοτέρ, επεξεργάζεται προϊόντα όπως διακοσμητικών επιχρισμάτων, κονιάματος ή λεπτού σκυροδέματος.

Περισσότερες πληροφορίες:

D30Το μηχάνημα D30 είναι ο πιο ισχυρός στρόβιλος για την επεξεργασία ξηρών κονιαμάτων με κοκκομετρία έως 6 mm. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε πολλά εργοτάξια. Κατάλληλο για τοιχοποιία και επεξεργασία λεπτού σκυροδέματος ή επιχρισμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:

D50Ο αναδευτήρας D50 είναι εξοπλισμένος με εξαιρετικά σύγχρονα εξαρτήματα PU που εγγυώνται αποτελεσματική και οικονομικά λειτουργία. Έχει σχεδιαστεί για ξηρά κονιάματα με κοκκομετρία έως 4mm. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε πολλά εργοτάξια.Το D50 είναι κατάλληλογια κονίαμα και μονωτικό κονίαμα, σοβάδες, σκυρόδεμα και λεπτό σκυρόδεμα.

Περισσότερες πληροφορίες:

D100 / D150Με απόδοση μεταφοράς 100 lt/ min ή 150 lt/ min, ο αναμικτήρας D100 / D150 είναι σίγουρα ισχυρός. Έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία ξηρών κονιαμάτων με κοκκομετρία έως 6 mm . Το D100 / D150 κατάλληλο για την βέλτιστη επεξεργασία του τσιμεντοκονιάματος, μονωτικού κονιάματος, σοβά, επιχρίσματα ή λεπτού σκυροδέματος.GIGA MIXΟ μίκτης GIGA έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται ξηρά κονιάματα με κοκκομετρία μέχρι 8 mm. Η νέα τεχνολογία που διαθέτει, το κάνει ακόμα πιο ισχυρό για την επεξεργασία κονιάματος ή έτοιμο σκυρόδεμα σε μεγάλες ποσότητες.

Περισσότερες πληροφορίες:


Συστήματα μεταφοράς ξηρού κονιάματος

F100 - F140Το F100 / 140 μειώνει τον χρόνο εκφόρτωσης, μεταφοράς και άδειασμα του υλικού από σακίδια. Με το να υπάρχει μια συνεχή ροή υλικών και οι πολύ υψηλό επίπεδο μεταφοράς έχει ως αποτέλεσμα έναν γρήγορο ρυθμό εργασίας αλλά και πιο καθαρό τρόπο εργασίας

HurricanΤο μεταφορικό σύστημα m-tec hurrican χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με σιλό ροής βαρύτητας. Το σύστημα μεταφοράς m-tec hurrican με σιλό πίεσης είναι καθορισμένο για την τροφοδοσία συσκευών εφαρμογής, όπως η αντλία ανάμιξης duo-mix.

Περισσότερες πληροφορίες:
G140Η νέα τεχνολογία της M-tec μας παρουσιάζει το νέο μοντέλο G140, το οποίο διαθέτει ένα νέο σύστημα μεταφοράς προϊόντων με την βοήθεια πεπιεσμένου αέρα. Tο G140 διαθέτει βελτιστοποιημένη τεχνολογία που μπορεί να μεταφέρει με αέρα τα ξηρά κονιάματα σε αποστάσεις που προηγούμενες εκδόσεις δεν τα κατάφερναν !

Περισσότερες πληροφορίες: