Η εταιρεία LARIUS από το 1969 παρέχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για επαγγελματική βαφή εξοπλισμό και προηγμένα συστήματα ψεκασμού για όλα τα υλικά της κατασκευής, βιομηχανίας, ναυτιλίας κ.α καθώς και εφαρμογές επικάλυψης που χρησιμοποιούνται και σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες για αυτόματη εφαρμογή υλικών σε υγρή μορφή αλλά και σε μορφή πούδρας . Η αγορά αλλάζει συνεχώς: νέες ανάγκες, νέες πληροφορίες .. Για το λόγο αυτό η Larius διαθέτει χρόνο στη συνεχή έρευνα, τεχνολογική καινοτομία, με βάση την τεχνογνωσία της πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην οποία έχουν σχεδιαστεί, δοκιμαστεί και έχουν αποσταλεί χιλιάδες μηχανήματα μας σε όλο τον κόσμο.

Η δική μας άποψη για την εταιρεία LARIUS :

Η εταιρεία espray  ύστερα από  11 χρόνια έρευνας, γνώσης και εμπειρίας στα μηχανήματα airless αλλά και με παγκόσμιες καινοτομίες και μοναδικές λύσεις στο τομέα του ψεκασμού υλικών είναι σε θέση να γνωρίζει καλά ποια εταιρεία συμβαδίζει με τα δικά μας πρότυπα, ποιότητα κατασκευής αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις για όλους τους τομείς στην εφαρμογή μηχανημάτων ψεκασμού υλικών με airless συστήματα.

Γιατί Larius :

Έχουμε επισκεφθεί πολλές Ιταλικές εταιρείες στον χώρο τους αλλά καμία δεν συγκρίνεται με την εταιρεία LARIUS. Καμία δεν διαθέτει 40 χρόνια εμπειρία, δεν διαθέτει δικό της εργοστάσιο με 40 άτομα προσωπικό, πάνω από 500 διαφορετικά μοντέλα σε όλους τους τομείς (ψεκασμό, διαγράμμιση, ηλεκτροστατική βαφή κ.α ) χώρο επίδειξης, δοκιμών, ψηφιακού σχεδιασμού αλλά και αντιπροσώπους σε όλο το πλανήτη !! Τα μεταλλικά μέρη των μηχανημάτων (κεφαλές, έμβολα) πιστόλια, μπεκ κτλ παράγονται στο εργοστάσιο τους και είναι 100% Ιταλικά !!

Θεωρούμε ότι η LARIUS υπερτερεί και με διαφορά γιατί είναι Η κορυφαία Ιταλική εταιρεία και μία από τις καλύτερες σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος: το εξειδικευμένο προσωπικό της, η εμπειρία, η ποιότητα κατασκευής, η αντοχή των μηχανημάτων σε βάθος χρόνου και η τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο που πρεσβεύει.

Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν αυτά τα προνόμια και όλα μας τα μηχανήματα που καταλήγουν στον τελικό χρήστη να είναι διασφαλισμένα ότι δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα κατά τη χρήση αλλά και όλα τα μέρη της αντλίας να είναι 100% ελεγμένα !!

Μηχανήματα LARIUS διαθέτουν χιλιάδες επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα και μόνο καλά σχόλια έχουν να προσθέσουν σχετικά με την πολυετή εμπειρία τους.

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από μοντέλα της LARIUS που δουλεύουν άψογα ακόμα και σήμερα μετά από χρόνια βαριάς χρήσης.

Vega μοντέλο 1989

και όμως δουλεύει ακόμα μετά απο 26 χρόνια !!

Η συγκεκριμένη αντλία έφτασε σε εμάς για σέρβις. Αλλάξαμε τσιμούχες καθαρισμό και λειτουργεί άψογα με μέγιστη πίεση 200 bar !!

THOR μοντέλο 2003

   

Το συγκεκριμένο είναι μετά από γενικό μας σέρβις.

Τέσσερα Thor δουλεύουν ασταμάτητα εδώ και 10 χρόνια από μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδος. Το κάθε THOR έχει ψεκάσει πάνω από 1000 τόνους πυράντοχα υλικά όπως μας λένε οι ιδιοκτήτες και είναι ότι καλύτερο έχουν σε σχέση με τα 15 μηχανήματα airless διαφόρων εταιρειών που διαθέτουν .

             
     Ghibli 2002                   Ghibli 1995       Ghibli 1995 refurbished     Vega 1989       Vega 1989 refurbished       Ghibli 2005              Nova 2001

       
 Giotto 2005 (τούνελ Τέμπη)       Giotto 2016 (Μετρο Θεσ/κη)  Larius 3000 1992               Dali 2006                        Dali 2006 refurbished     

Τα υπόλοιπα στη κρίση σας