Το πιστόλι βαφής ACT-S PRO με πλαστικό δοχείο βαρύτητας 750ml μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις τουρμπίνες TMR και να ψεκάσετε χρώματα νερού ή διαλύτου σε μέταλλο, ξύλο, τοιχοποιία κ.α μέσω του HVLP συστήματος. Συνοδεύετε με 2 καπάκια μπέκ μπλέ και κόκκινο και 7 μπέκ 1.0mm, 1.3mm, 1.7mm, 2,1mm, 2.5mm, 3,0mm - 3,5mm

Το νέο δημιούργημα της εταιρείας RIGO! Ελάχιστο νέφος (πάχνη) - 80% & Οικονομία υλικού έως και 50% !! 100% Rigo, πρωτότυπο και κατοχυρωμένο σχέδιο. Ο Αέρας δεν είναι συνεχόμενος όπως στα πιστόλια MRI, MRI-AS, MRS, MBA, MAF αλλά απελευθερώνετε με το πάτημα της σκανδάλης παράλληλα με το υλικό !!

Το πιστόλι βαφής ACT-S με δοχείο βαρύτητας 750ml με ρυθμιστή ποσότητας αέρα στο πάνω μέρος του δοχείου μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις τουρμπίνες RIGO και να ψεκάσετε χρώματα νερού ή διαλύτου σε μέταλλο, ξύλο, τοιχοποιία κ.α μέσω του HVLP συστήματος. Συνοδεύετε με 2 καπάκια μπέκ μπλέ και κόκκινο και 7 μπέκ 1.0mm, 1.3mm, 1.7mm, 2,1mm, 2.5mm, 3,0mm - 3,5mm, πλαστικό κάλυμμα χειρολαβής συν το κλειδί του μπέκ συνολικού κόστους 46€ !!


4 Ρυθμίσεις

Ρύθμιση ποσότητας πίεσης στο δοχείο, Ρύθμιση αέρα, Ρύμιση βεντάλιας - Βελόνας

 

 

Πιστόλι βαφής ACT-S

Η ποσότητα του υλικού μπορεί να ρυθμιστεί με βάση την πυκνότητα / ιξώδες του μέσω της βίδας ρύθμισης (πίσω) αλλά και με το ρυθμιστή ποσότητας αέρα απο πάνω.
Γυρίστε το καπάκι αέρα (μπροστά) και βάψτε με διαφορετικούς τύπους ψεκασμού (οβάλ κάθετη, οριζόντια ή στρογγυλό) με πολύ χαμηλό υπερψεκασμό. Το πιστόλι βαφής ACT-S επιτρέπει στο χρήστη να βάφει με μεγάλη ακρίβεια καθώς μειώνετε η διασπορά κατά τον ψεκασμό του υλικού από 20-40% στον αέρα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα βαφής με κομπρεσέρ αέρα, αυξάνοντας έτσι την απόδοση έως και 60-80%, προς όφελος της υγείας του χειριστή αλλά και προς το περιβάλλον. Με το πιστόλια HVLP μπορείτε ακόμα να βάψετε κάτω από στέγαστρο ενώ βρέχει. Ο θερμός αέρας της τουρμπίνας στεγνώνει το χρώμα γρηγορότερα χωρίς να επηρεάζετε από τις καιρικές συνθήκες!!


- 100% Rigo, πρωτότυπο και κατοχυρωμένο σχέδιο

- Μεταλλικό σώμα, με φινιρισμένο τεφλόν

- Μεταλλικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας

- Απαλλαγή αέρα σύστημα μπλοκαρίσματος όταν η σκανδάλη δεν τραβιέται

- Ανεξάρτητη ροή του αέρα και των προϊόντων τους με ρυθμιζόμενη ποσότητα υλικού

- Δυνατότητα να τροποποιήσει το πλάτος του ψεκάζονται - σχεδιασμού

- Εξοπλισμένο με πολλά αξεσουάρ

- Δοκιμασμένο κύκλους ζωής πάνω από 500.000

- Η αποτελεσματικότητα της μεταφοράς προϊόντων έως 85%

- Ελάχιστος υπερψεκασμός (νέφος - 80%), μείωνωντας την απώλεια των υλικών

- Εξοικονόμηση χρόνου έως και 60% σε σχέση με ρολό και πινέλο

- Συμμορφώνεται με τους κανονισμούς VOC

- Ο όγκος του αέρα και την πίεση πάντα είναι στη βέλτιστη αναλογία

- Υψηλής ποιότητας φινίρισμα εφαρμογή, με καθαρό και στενό αέρα (2 - 3 cm πλάτος) σήμα, κατάλληλο για τη γραφή, τη διακόσμηση ή  για τις τελευταίες πινελιές στις ήδη τελειωμένες εργασίες

- Κατάλληλο για ψεκασμό στις περισσότερες από τις σύγχρονες επιστρώσεις

- Αποτελεσματικό σε βιομηχανίες και βιοτεχνίες για επαγγελματική χρήση

- Επιτρέπει ασφαλή και ακριβή εργασία

- Ελάχιστη συντήρηση και εύκολος καθαρισμός

 

Συμβατό με όλες τις τουρμπίνες TMR


TMR55     TMR80     TMR140  TMR90E   TMR150E TMR180E