Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 1400watt .Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας, δεν κάνει πάχνη (φιλικό προς το περιβάλλον) , ο θερμός αέρας στεγνώνει πιο γρήγορα το χρώμα δίνοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη βαφή σας.. Βάφετε στο δεκαπλάσιο χρόνο κερδίζοντας υλικά, χρόνο και χρήμα.

 

 

 

 

 

Τουρμπίνα θερμού αέρα που μπορεί να παρέχει υψηλό όγκο αέρα σε χαμηλή πίεση (HVLP) χαρακτηρίζεται από εξαιρετική πρακτικότητα, την ευελιξία και την απλότητα της χρήσης, σε δύο στάδια.
 
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σε συνδυασμό με ειδικά πιστόλια βαφής που μπορείτε να βάψετε εύκολα και με ακρίβεια χρώματα, βερνίκια κ.α
Επιπλέον, ο εξοπλισμός μπορεί να παράγει ζεστό και ξηρό αέρα (με τη μείωση της σχετικής υγρασίας από 40% κατά μέσο όρο), όλα αυτά προς όφελος μιας καλύτερης και ταχύτερης διαδικασία ξήρανσης κατά τη βαφή.
 
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα είδη του νερού ή διαλύτου, βερνίκια / χρώμα κτλ.
Ο εξοπλισμός μπορεί να συνδυαστεί με μια γκάμα εξαρτημάτων και αξεσουάρ για το καλύτερο αποτέλεσμα στη βαφή σας.
Επίσης η τουρμπίνα TMR140 εφάπτεται εύκολα στη βάση TPC01N Ανατομική στήριξη για τη μεταφορά στον ώμο  με δοχείο 6λτ και πιστόλι βαφής MAF1 που συνδέετε με τη τουρμπίνα και το δοχείο των 6λτ. Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ.

 

       

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

 

Μοτέρ Δiπλής μόνωσης
Βόλτ 230 Vac, 50 Hz
Ισχύς 1400 watt
Τουρμπίνα Δύο στάδιων
Ποσότητα αέρα 560-2200 λιτ/λεπτό
Πίεση αέρα 0,02-0,32 bar (0,3/4,65 psi)
Λάστιχο αέρα 7 μέτρα
Καλώδιο πρίζας 7 μέτρα
Θερμοκρασία χρήσης Από -10°C to +40°C
Διαστάσεις 300x220x310 mm
Βάρος 6 κιλά
Φίλτρα αέρα Δύο

 

       

 

Συμβατό με τα εξής πιστόλια :

 

        

          MRI                   MRI-AS                  MRS                       MBA

 

 

Προσαρμόζει με τη βάση TPC01N και το πιστόλι MAF1

 

Ανατομική στήριξη για τη μεταφορά στον ώμο  με δοχείο 6λτ και πιστόλι βαφής MAF1 που συνδέετε με τη τουρμπίνα και το δοχείο των 6λτ. Ειδική μεταλλική βάση που προσαρμόζει εύκολα σε κάθε πλάτη, με ανατομικούς ιμάντες. Στη μεταλλική βάση προσαρμόζοντε εύκολα όλες οι τουρμπίνες TMR. Εύκολο και πρακτικό σύστημα βαφής με όλα τα πλεονεκτήματα της βαφής με θερμό αέρα για μεγάλο όγκο δουλειάς. Κατάλληλο για την οικοδομή για εξωτερική αλλά και εσωτερική βαφή ,ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές κ.α . Το δοχείο είναι κατάλληλο για χρώματα νερού και διαλύτου.

PMR140