Τουρμπίνες TMR

 

TMR180E

 

Η τουρμπίνα θερμού αέρα TMR180E διαθέτει οθόνη αφής ελέγχου με οδηγό και δείκτες led. Αυτή η καινοτομία καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα με ένα απλό άγγιγμα των πλήκτρων. Πατενταρισμένο σύστημα Rigo RF .Διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά μελετημένο για τη διαχείριση της ρύθμισης ισχύς της τουρμπίνας σε απόσταση, ακριβώς όπως το πάτημα του πίνακα ελέγχου.

Περισσότερα: TMR180E
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TMR150E

 

Η τουρμπίνα θερμού αέρα TMR150E διαθέτει οθόνη αφής ελέγχου με οδηγό και δείκτες led. Αυτή η καινοτομία καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα με ένα απλό άγγιγμα των πλήκτρων. Πατενταρισμένο σύστημα Rigo RF .Διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά μελετημένο για τη διαχείριση της ρύθμισης ισχύς της τουρμπίνας σε απόσταση, ακριβώς όπως το πάτημα του πίνακα ελέγχου.

Περισσότερα: TMR150E
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TMR90E

 

Η τουρμπίνα θερμού αέρα TMR90E διαθέτει οθόνη αφής ελέγχου με οδηγό και δείκτες led. Αυτή η καινοτομία καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη ρύθμιση της ισχύος του κινητήρα με ένα απλό άγγιγμα των πλήκτρων. Πατενταρισμένο σύστημα Rigo RF .Διαθέτει τηλεχειριστήριο ειδικά μελετημένο για τη διαχείριση της ρύθμισης ισχύς της τουρμπίνας σε απόσταση, ακριβώς όπως το πάτημα του πίνακα ελέγχου.

Περισσότερα: TMR90E 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TMR55

 

Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 550watt .Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας, δεν κάνει πάχνη (φιλικό προς το περιβάλλον) , ο θερμός αέρας στεγνώνει πιο γρήγορα το χρώμα δίνοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη βαφή σας.. Βάφετε στο δεκαπλάσιο χρόνο κερδίζοντας υλικά, χρόνο και χρήμα.

Περισσότερα: TMR55
 

 

 

 

 

 

 

 

 

TMR140

 

Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 1400watt .Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας, δεν κάνει πάχνη (φιλικό προς το περιβάλλον) , ο θερμός αέρας στεγνώνει πιο γρήγορα το χρώμα δίνοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη βαφή σας.. Βάφετε στο δεκαπλάσιο χρόνο κερδίζοντας υλικά, χρόνο και χρήμα.

Περισσότερα: TMR140
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TMR80

 

Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 800watt .Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας, δεν κάνει πάχνη (φιλικό προς το περιβάλλον) , ο θερμός αέρας στεγνώνει πιο γρήγορα το χρώμα δίνοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη βαφή σας.. Βάφετε στο δεκαπλάσιο χρόνο κερδίζοντας υλικά, χρόνο και χρήμα.

Περισσότερα: TMR80