Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία μας ESPRAY (πρώην Imagina colours) με την επωνυμία Παπαδάκης Λεωνίδας & ΣΙΑ Ο.Ε εξειδικεύεται σε όλα τα μηχανήματα ψεκασμού, αρμολόγησης, ενεμάτων όλων των υλικών σε όλους τους τομείς της κατασκευής, βιομηχανίας, ξυλείας, ναυτιλίας κ.αΕίμαστε η ΠΡΩΤΗ και μοναδική εταιρεία με πιστοποίηση εφαρμογής πολυορίας από το παγκόσμιο οργανισμό πολυουρίας PDA (Polyurea Development Association)Σε εμάς θα βρείτε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα

 1. Την παγκόσμια Ισπανική εταιρεία GAMA που εξειδικεύεται σε μηχανήματα 2 συστατικών πολυουρίας και αφρού. 


 2. Την Ιστορική Ιταλική εταιρεία RIGO που εξειδικεύεται σε τουρμπίνες HVLP βαφής θερμού αέρα απο το 1944.
 3. Την Ιταλική εταιρεία LARIUS με μηχανήματα airless, air-mix, χαμηλής πίεσης HVLP, ηλεκτροστατικής βαφής, μηχανήματα διαγράμμισης, αντλίες μεταφοράς υγρών κ.α απο το 1969.

 4. Την παγκόσμια Γερμανική εταιρεία M-TEC που εξειδικεύεται σε μηχανήματα ψεκασμού κονιαμάτων, σιλό, συστήματα μεταφορά έως και τη παραγωγή ξυρού κονιάματος (planting systems).

 5. Και την καινοτόμα Ιταλική εταιρεία UMIBLOK σε περισταλτικά μηχανήματα ψεκασμού, αρμολόγησης, συντήρηση αρχαιοτήτων, ενέσεων υλικών.

Υπηρεσίες

 • Παρέχουμε σε  τη σωστή καθοδήγηση στην επιλογή του καταλληλότερου μηχανήματος βάση των αναγκών του κάθε επαγγελματίες αλλά και του ερασιτέχνη εφαρμοστή.

 • Κατευθύνουμε στη σωστή χρήση του μηχανήματος που θα αγοράσετε, με βίντεο, οδηγίες στα ελληνικά, τηλεφωνική επικοινωνία κτλ.

 • Τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση αντιμετώπισης κάποιου προβλήματος με το μηχάνημα σας ακόμη και αν δεν είστε πελάτης μας.

 • Ειδικές κατασκευές - μετατροπές βάση των αναγκών σας στις πιο δύσκολες εφαρμογές.
 • Εξειδικευμένο Service σε όλα τα μηχανήματα με εξειδικευμένο πρωσοπικό και μεγάλη εμπειρία στο τομέα των μηχανημάτων airless, HVLP, κοχλιοφόρα μηχανήματα, πολυουρίας, πολυουρεθάνης, διαγραμμίστηκα κ.α και φυσικά Ανταλλακτικά για όλες τις εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς.

  Ειδικά διαμορφωμένος χώρος δοκιμών ψεκασμού υλικών, επίδειξη μηχανημάτων και χώρος σεμιναρίων των μηχανημάτων μας για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των πελατών μας στο νέο μας κατάστημα Ροδόπης 4 & Χαλκιδικής 50 μέτρα απο το κεντρικό μας κατάστημα.


Η εταιρεία μας και τα μηχανήματα μας υποστηρίζουν τα μεγάλα έργα :

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (LARIUS THOR & NOVA airless), Κτίριο γραφείων Αγγεμάρ (LARIUS THOR), Μετρό Κορυδαλλού & Θεσσαλονίκης (LARIUS DALI injection, GIOTTO) Τούνελ στα Τέμπη (LARIUS GIOTTO), Γέφυρα Παραδείσια - Τσακωνα (LARIUS THOR & GIOTTO), Αεροδρόμιο Πάτρας (GAMA G30), Δεξαμενές για πόσιμο νερό για εξαγωγή στο Αμπου Ντάμι (GAMA G30), Παρθενώνας και πάρα πολοί ναοί και αρχαιότητες συντηρούνται με το MAGIC PLUS MP60.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος : Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας σε όλη τη διάρκεια της βαφής των πυράντοχων, εποξειδικών, αντιδιαβρωτικών χρωμάτων σε όλη τη μεταλλική κατασκευή του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με μηχανήματα airless της εταιρείας LARIUS η εταιρεία μας υποστήριξε στο 100% την εταιρεία TDCHROM η οποία ανέλαβε στο έπακρο την προστασία όλης της μεταλλικής κατασκευής του έργου.

Σε σε μία πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη εφαρμογή χωρίς να υπήρχε σύστημα για την εσωτερική βαφή αποχετευτικών σωλήνων με μικρό άνοιγμα των σωλήνων Φ40 και στο εσωτερικό Φ80 εμείς κατασκευάσαμε το καινοτόμο σύστημα εσωτερικής βαφής ES 500NR. To σύστημα μας βασισμένο σε ένα πιστόλι βαφής εσωτερικών επιφανειών σωλήνων airless μπορέσαμε να το μετατρέψουμε ώστε να μπορεί να ανοίξουν οι βάσης στο εσωτερικό μετά την τοποθέτηση του οριακά στο εσωτερικό της σωλήνας.
  

Μηχανήματα μας σε παγκόσμιο επίπεδο

Μηχάνημα ψυχρής πολυουρίας χαμηλής πίεσης LP1:

To 2013 σε συνεργασία με τη Γερμανική εταιρεία VIP με τη δική μας καθοδήγηση λόγο της εμπειρίας μας στα μηχανήματα ψεκασμού υλικών κατασκευάστηκε το μηχάνημα LP1 το οποίο εδώ και 4 χρόνια διανέμεται από την VIP σε πολλές χώρες της παγκόσμιας αγοράς.Μηχανήματα πολυουρίας GAMA – Easy Spray H2 :

Όταν οι προτάσεις μας γίνονται πράξη ! Το νέο Easy Spray H2 κατασκευάστηκε μετά από δική μας πρόταση για την Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Πριν 1 χρόνο περίπου στο παγκόσμιο συνέδριο της εταιρείας GAMA σε συζήτηση με το τεχνικό τμήμα σχετικά με τις ανάγκες του Έλληνα εφαρμοστή και το πως θα ήταν πιο εύκολη η μεταφορά του καινοτόμου μονοφασικού Easy Spray Hydraulic προτείναμε να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο το οποίο θα μπορεί να αποσπάτε σε 2 μέρη. Το υδραυλικό μέρος με το μοτέρ να είναι ξεχωριστό από το πίνακα ελέγχου, αντλίες και θερμαντήρες έτσι ώστε το βάρος να μην είναι συνολικά 180 κιλά (με λάδι) αλλά 100 + 80 κιλά.

 

RIGO TSV :

Η Ιστορική RIGO τιμά και συγχαίρει την εταιρεία Espray :

Ένα απλό και λειτουργικό σύστημα για βαφή & φινίριμα σε δάπεδα, παρκέ, πλάκες πατώματος κτλ κατασκευάστηκε το 2012 από την εταιρεία μας και από τότε η εταιρεία RIGO διανέμει το TSV σε όλους του αντιπροσώπους της σε πολλές χώρες του κόσμου !

 

Καινοτόμο σύστημα για κόλλες πολυουρεθάνης 4:1 σε πάνελ ES2K.

Το ES2K δική μας κατασκευή δημιουργήθηκε για τις ανάγκες μιας μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας για τη συγκόλληση πάνελ σε πόρτες. Μας ζητήθηκε ένα σύστημα για κόλα πολυουρεθάνης με αναλογία συστατικών 4:1 η οποία να είναι μικρή σε όγκο, εύκολη στη χρήση και το καθαρισμός για βαριά βιομηχανική χρήση. Το ES2K εδώ και καιρό δουλεύει καθημερινά 10 ώρες την ημέρα χωρίς προβλήματα με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.
ES2K δική μας κατασκευή


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ .....

Πως γίνονται οι αγορές απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Οι τρόπου πληρωμής που παρέχουμε είναι μέσω:

 • - Αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
 • - Πιστωτικής κάρτα σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) τράπεζα ALPHA BANK.
 • - Paypal
 • - Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Ελάχιστα μεταφορικά 5 €  με την Speedex στη πόρτα σας!!  

Βρείτε μας στο Facebook !

Η εταιρεία μας ενδιαφέρεται για αντιπροσώπους σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Για να επικοινωνήσετε μαζί κάντε κλίκ εδώ
Μας προτείνουν οι παρακάτω εταιρείες για την εφαρμογή των υλικών τους


            

Σημεία πώλησης :


Λεοφώρος Δεκελίας 189

Νέα Φιλαδέλφεια

τηλ : 2102779030


Λεοφώρος Σοφοκλή Βενιζέλου 10

Λυκόβρυση

τηλ 2102828452

ΚΡΗΤΗ

Παπαγιάννη Σκουλά & Ηρακλή γωνία

Κορώνη Μαγαρά
Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα
τηλ. 2810 261213
  

ΣΥΡΟΣ

Ιωάννης & Κωνσταντίνος Ρούσσος Ο.Ε.
Οδός αεροδρομίου
Ερμούπολη
Σύρος
τηλ 2281089148

ΤΗΝΟΣΖάρπας Χρώματα

25ης Μαρτίου 17,
Τήνος, 84 200.
Τηλέφωνο: 2283022930

ΚΕΡΚΥΡΑΝ. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε

Εθν. Λευκίμμης 26 
Περιοχή Παγκρατέικα
Κέρκυρα, 49100

Τηλ. 2661 0 37125
       2661 0 47076

ΝΑΞΟΣ


Κορρέ Αικατερίνη

Χώρα Νάξου - Κυκλάδες

2285023233