Giotto airless με 50λ δοχείο 250bar

Νέο

Το GIOTTO είναι μία πολύ ισχυρή και πρακτική χωρίς αέρα ηλεκτρική αντλία μεμβράνης που σχεδιάστηκε για τον ψεκασμό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε κτήρια, μεταλλικές κατασκευές, μονώσεις

Πληροφορίες

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

3 472,00 € με φ.π.α.

Πληροφορίες

Το GIOTTO είναι μία πολύ ισχυρή και πρακτική χωρίς αέρα ηλεκτρική αντλία μεμβράνης που σχεδιάστηκε για τον ψεκασμό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε κτήρια, μεταλλικές κατασκευές, μονώσεις

Κατάλληλο για στόκο παρετίνας ή έτοιμο, μονωτικά υλικά πολυουρεθανικής βάσης,επαλειφόμενα, πυράντοχα, θιξοτροπικά, παχύρευστα υλικά με υψηλό ιξώδες, χρώματα νερού, διαλύτου, νίτρου, ξυλόλης, βενζίνης κ.α

Το GIOTTO μπορεί να συνοδεύεται με λάστιχο μέχρι και 100μ, να ψεκάζει με .031'' μπέκ παχύρρευστα υλικά με σταθερή πίεση έως και 250 bar. Επίσης μπορεί να ψεκάζει με δύο πιστόλια βαφής παράλληλα. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός και η συντήρησή του.

Μακράν το καλύτερο airless μεμβράνης δοκιμασμένο σε μεγάλα έργα όπως το τούνελ στα Τέμπη δουλεύοντας ασταμάτητα !! Δοκιμασμένο εδώ και 10 χρόνια δουλεύει χωρίς προβλήματα σε χιλιάδες εφαρμογές στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο.
Ποιότητα κατασκευής : 

Η εταιρεία Larius είναι η μόνη παγκόσμια Ιταλική εταιρεία airless με ISO 9001 που κατασκευάζει τα μέρη των μηχανημάτων της μέσα στο εργοστάσιο της και είναι 100% Ιταλικά. Διαθέτει προηγμένα συστήματα παραγωγής, δικό της χυτήριο και τα μέταλλα των μηχανημάτων είναι υψηλής ποιότηταςΤ
ο σώμα του υδραυλικού συστήματος του Giotto κατασκευάζεται στο χυτήριο της Larius και στη συνέχει η κεφαλή κόβεται και επεξεργάζεται πάνω στο ίδιο σώμα για 100% εφαρμογή, χωρίς τριβές, φθορές στο μέλλον !! 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση !!

Βίντεο μόνωσης με Hyperdesmo LV και βαφή με ακρυλικό χρώμα εξωτερικά


Βίντεο ψεκάσμού στόκου παρετίνης και χρώμα Βίντεο ψεκασμού με μονωτικό υλικό ταράτσας

 

Στη τιμή του GIOTTO συμπεριλαμβάνονται :

Εργονομική βάση με 2 ρόδες για εύκολη μεταφορά.

Πίσω βάση για το λάστιχο

Μανόμετρο υψ. πίεσης γλυκερίνης

Ρυθμιστή πίεσης

10 μέτρα λάστιχο

1 πιστόλι airless μαζί με πεταλούδα και μπέκ

1 φίλτρο πιστολιού

Δοχείο 50 λίτρων με σύνδεση λάστιχου + λάστιχο επιστροφής υλικού.
        

 
Έξτρα :

Μέχρι και 100 μέτρα λάστιχο

Αντάπτορα Τ για ψεκασμό με 2 πιστόλια παράλληλα (ανάλογα το ιξώδες του υλικού)

Φίλτρο αντλίας

Προεκτάσεις πιστολιού από 30 εκατοστά μέχρι και 3 μέτρα

Σπαστή προέκταση

Δοχείο 6  λίτρων ή λάστιχο αναρρόφησης

Σύνδεση με βαρέλι ή δεξαμενή τόνου


Με την εφαρμογή με airless εξοικονομείτε πάνω απο το 50% του υλικού σας , τελειώνετε στο μισό χρόνο με τα μισά μεροκάματα !!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Τύπος μοτέρ: Μονοφασικό
Ηλεκτρική Τάση / Συχνότητα 230V / 50Hz
Ισχύς : 2,4ΗΡ - 1,8kW
Βάρος: 45 kg
Μέγιστη Πίεση: 250 Bar
Μέγιστη Διατομή Μπέκ: .031''
Μέγιστη Ροή: 8 Λίτρα /λεπτό

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Λειτουργία αντλίας airless με μεμβράνη :


Οι χωρίς αέρα ηλεκτρικές αντλίες διαφράγματος χρησιμοποιούνται για τον ψεκασμό υλικών όπως βαφή, αστάρι, φινίρισμα, μόνωση κτλ με ψεκασμό υψηλής πίεσης χωρίς αέρα. Η αντλία λειτουργεί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος με τη περιστροφική δράση του συνδέεται σε ένα έκκεντρο με ένα έμβολο βουτηγμένο σε θάλαμο λαδιού. Το έμβολο με τον αναπληρωτή της δράσης απορροφά το λάδι που ωθεί στην πίεση προς το διάφραγμα, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό υλικό, που δονείται με την ίδια συχνότητα με το έμβολο. Έτσι λοιπόν, το προϊόν αναρροφάτε και ωθείται από το ίδιο το διάφραγμα, προς το σωλήνα και προς τον ψεκασμό χωρίς αέρα. Μια ειδική βαλβίδα ρυθμίζει την πίεση του κυκλώματος του λαδιού και του ίδιου του προϊόντος.

Κριτικές

 • Content
 • Βαθμολογία 
  2016-09-16

  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

  Το εχω απο το 2006, εχω 3 τέτοια και βγάλανε ΟΛΑ τα τουνελ στα Τέμπη!

  6000τμ την ημερα ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ!!

  ΑΘΑΝΑΤΟ

  Γράψτε την κριτική σας !

  Γράψτε μια κριτική

  ES10 - AIR MIX πιστόλι βαφής Airless

  ES10 - AIR MIX πιστόλι βαφής Airless

  Το ES10 air mix είναι ένα πιστόλι βαφής Airless που ψεκάζει παράλληλα με τη βοήθεια αέρα. Ιδανικό για τέλειο φινίρσμα!!!

  Γράψτε μια κριτική

  Related Products