Giotto airless

Νέο

Το GIOTTO είναι μία πολύ ισχυρή και πρακτική ηλεκτρική αντλία μεμβράνης χωρίς αέρα που σχεδιάστηκε για τον ψεκασμό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε κτήρια, μεταλλικές κατασκευές και μονώσεις.

Πληροφορίες

1 Αντικείμενο

2 852,00 € με φ.π.α.

Πληροφορίες


GIOTTO


Το GIOTTO είναι μία πολύ ισχυρή και πρακτική ηλεκτρική αντλία μεμβράνης χωρίς αέρα που σχεδιάστηκε για τον ψεκασμό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε κτήρια, μεταλλικές κατασκευές και μονώσεις.

Κατάλληλο για στόκο παρετίνας ή έτοιμο, μονωτικά υλικά πολυουρεθανικής βάσης, επαλειφόμενα, πυράντοχα, θιξοτροπικά, παχύρευστα υλικά με υψηλό ιξώδες, χρώματα νερού, διαλύτου, νίτρου, ξυλόλης, βενζίνης κ.α

Το GIOTTO μπορεί να συνοδευτεί με λάστιχο μέχρι και 90μ, να ψεκάζει με .031'' μπέκ παχύρρευστα υλικά με σταθερή πίεση έως και 250 bar. Επίσης μπορεί να ψεκάζει με δύο πιστόλια βαφής παράλληλα. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολος ο καθαρισμός και η συντήρησή του.

Μακράν το καλύτερο airless μεμβράνης δοκιμασμένο σε μεγάλα έργα όπως το τούνελ στα Τέμπη δουλεύοντας ασταμάτητα !! Δοκιμασμένο εδώ και 10 χρόνια δουλεύει χωρίς προβλήματα σε χιλιάδες εφαρμογές στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο.

Μοντέλο 2003 και δουλεύει σαν καινούργιο μετά από το εξειδικευμένο μας σέρβις!

 

Ποιότητα κατασκευής : 

Η εταιρεία Larius είναι η μόνη παγκόσμια Ιταλική εταιρεία airless με ISO 9001 που κατασκευάζει τα μέρη των μηχανημάτων της μέσα στο εργοστάσιο της και είναι 100% Ιταλικά. Διαθέτει προηγμένα συστήματα παραγωγής, δικό της χυτήριο και τα μέταλλα των μηχανημάτων είναι υψηλής ποιότητας


Το σώμα του υδραυλικού συστήματος του Giotto κατασκευάζεται στο χυτήριο της Larius και στη συνέχει η κεφαλή κόβεται και επεξεργάζεται πάνω στο ίδιο σώμα για 100% εφαρμογή, χωρίς τριβές, φθορές στο μέλλον !! 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση !!

Βίντεο ψεκασμού με μονωτικό υλικό ταράτσας
Βίντεο ψεκασμού με στόκο παρετίνης & ΒαφήΣτη τιμή του GIOTTO συμπεριλαμβάνονται:


Εργονομική βάση με 2 ρόδες για εύκολη μεταφορά.

Πίσω βάση για το λάστιχο

Μανόμετρο υψ. πίεσης γλυκερίνης

Ρυθμιστής πίεσης

10 μέτρα λάστιχο

1 πιστόλι airless μαζί με πεταλούδα και μπέκ

3 φίλτρο πιστολιού (άσπρο, κίτρινο, κόκκινο)

Λάστιχο αναρρόφησης με φίλτρο

Βαλιτσάκι με εργαλεία


         

Μπορεί να συνοδευτεί με:

Μέχρι και 80 μέτρα λάστιχο ανάλογα το ιξώδες του υλικού

Αντάπτορα για ψεκασμό με 2 πιστόλια παράλληλα (ανάλογα το ιξώδες του υλικού)

Φίλτρο αντλίας

Προεκτάσεις πιστολιού από 30 εκατοστά μέχρι και 3 μέτρα

Σπαστή προέκταση

Δοχείο 6  λίτρων ή λάστιχο αναρρόφησης

Σύνδεση με βαρέλι ή δεξαμενή τόνου


Με την εφαρμογή με airless εξοικονομείτε πάνω απο το 50% του υλικού σας , τελειώνετε στο μισό χρόνο με τα μισά μεροκάματα !!

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Τύπος μοτέρ: Μονοφασικό
Ηλεκτρική Τάση / Συχνότητα 230V / 50Hz
Ισχύς : 2,4ΗΡ - 1,8kW
Βάρος: 45 kg
Μέγιστη Πίεση: 250 Bar
Μέγιστη Διατομή Μπέκ: .031''
Μέγιστη Ροή: 8 Λίτρα /λεπτό

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣΛειτουργία αντλίας airless με μεμβράνη :

Οι χωρίς αέρα ηλεκτρικές αντλίες διαφράγματος χρησιμοποιούνται για τον ψεκασμό υλικών όπως βαφή, αστάρι, φινίρισμα, μόνωση κτλ με ψεκασμό υψηλής πίεσης χωρίς αέρα. Η αντλία λειτουργεί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος με τη περιστροφική δράση του συνδέεται σε ένα έκκεντρο με ένα έμβολο βουτηγμένο σε θάλαμο λαδιού. Το έμβολο με τον αναπληρωτή της δράσης απορροφά το λάδι που ωθεί στην πίεση προς το διάφραγμα, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό υλικό, που δονείται με την ίδια συχνότητα με το έμβολο. Έτσι λοιπόν, το προϊόν αναρροφάτε και ωθείται από το ίδιο το διάφραγμα προς το σωλήνα και τον ψεκασμό χωρίς αέρα. Μια ειδική βαλβίδα ρυθμίζει την πίεση του κυκλώματος του λαδιού και του ίδιου του προϊόντος.

Κριτικές

 • Content
 • Βαθμολογία 
  2018-01-27

  Το τίμιο μηχάνημα

  Το έχω από το 2004!! Φοβερό μηχάνημα. Έχω ψεκάσει πάνω από 20.000 μέτρα χρώματα, μονωτικά χωρίς προβλήματα, με άνεση. Ο Νο1 συνεργάτης μου !!!!

  Γράψτε την κριτική σας !

  Γράψτε μια κριτική

  ES 4500 αντλία airless

  ES 4500 αντλία airless

  Το ES 4500 είναι μία μικρή πολύ ισχυρή και πρακτική ηλεκτρική αντλία μεμβράνης χωίς αέρα κατάλληλο για τον ψεκασμό όλων των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε κτήρια, μεταλλικές κατασκευές, ξυλουργεία κ.α με ρυθμιζόμενη πίεση απο 60 bar έως και 200 bar

  Γράψτε μια κριτική

  Related Products